inhoud Door het onderzoek naar de familie kom ik veel persoonlijke gegevens tegen, ook van mensen die nog leven. De gegevens die ik hier publiceer zijn veelal gevonden in overheidsarchieven en op internet maar ook zijn gegevens door betrokken personen vrijwillig afgestaan. Mocht iemand bezwaren hebben tegen de gepubliceerde informatie, wilt u dan contact met mij opnemen zodat ik deze van de website kan verwijderen.

Bij het doorlopen van de stamboom zult u tot de ontdekking komen dat niet alle gegevens compleet zijn omdat sommige gegevens nog niet ingevoerd zijn of niet beschikbaar zijn. De verzamelde gegevens moeten nog worden gecontroleerd op juistheid. Wij verontschuldigen ons voor de eventuele vergissingen in de schrijfwijze van namen, data en jaartallen. Wij stellen het op prijs om verbeteringen te ontvangen zodat we onjuistheden kunnen corrigeren.
Tevens hopen wij via deze weg in contact te komen met personen die ontbrekende gegevens hebben of banden hebben met deze families, zodat ik de stamboom zo uitgebreid mogelijk kan maken. Wij hopen dat deze publicatie ertoe bijdraagt om de familiegeschiedenis te completeren.
U kunt ons bereiken voor aanvullende informatie, correcties en of vragen via onderstaand e-mail adres.

Deze website is bedoeld om stamboomgegevens beschikbaar te stellen voor genealogisch onderzoek, de gegevens mogen niet worden gebruikt voor commerciŽle doeleinden zonder mijn schriftelijke toestemming.

Genealogie:
Genealogie van Jan Hendriksz van Ravenswaeij.
Overzicht objecten en gebeurtenissen
Overzicht bronnen